اره میخوام همین کارو کنم ولی بلد نیستم عکس رو ادیت کنم و روش بنویسم حرفه ای باشهنقل قول:
نوشته اصلی توسط [M)SBH)] [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
اره میخوام همین کارو کنم ولی بلد نیستم عکس رو ادیت کنم و روش بنویسم حرفه ای باشهنقل قول:
نوشته اصلی توسط [M)SBH)] [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فونتش جالب نی مخصوصا رو اون منوها ..
چن تا عکس بده ..نقل قول:
نوشته اصلی توسط .ALI.AZAD. [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
امیر خوب نیس این فونت؟ مال موزیک باران؟
فونت منوهارو هم تغییر میده مثل این قراره بشه
باشه بزار یه سرچی بزنمنقل قول:
صاحب وایبر داری؟
شمارم رو بدم
اشترم عنوان تاپیکا رو عوض نکن کله شق پفیوز
دارم وایبر لاین اینستا همه چی ..
الیاس توهین نکن حبس میخورینقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
09333524353 سیو کننقل قول:
میشه یه نمونه نشونم بدی؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]