آره حتما میگیرم (sm23)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Farbod-7 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)چرا سردرد مگه تاریک بود اتاقت (sm151)
نمایش نسخه قابل چاپ
آره حتما میگیرم (sm23)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Farbod-7 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)چرا سردرد مگه تاریک بود اتاقت (sm151)
اره دوتا 40 وات بود اما اسمشون 40 وات بود لپ تاپ زیادی سفیده هر چه کم هم میکنم فایده ندارهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بله اینم حرفیه ..(sm59) میگم این زمرد از مارک های ایرانی دیگه هم بهتره درسته ؟! (sm51)
شک نکن(sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فردا وقت کنم میرم یه جایی هست تمام لوازم برقی میفروشن اونجا مرکزشه .. اونا دارن به احتمال 99 درصد .. 2 تا میگیرم (sm120)نقل قول:
این دی جی کالا هم خوبه قیمتش نسبت به بازار اما تا بخوای تمام مراحل خرید رو بری هی اضافه میشه(sm59)
آره ارزش نداره چون پول پست هم اضافه میشه .. مگه اینکه بخوای به همراه چیزای دیگه خرید کنی ..نقل قول:
بهترین ، ساده ترین و کم حجم ترین نرم افزار ایمیج سی دی صوتی چیه ؟
این البوم خاتون حجت یاد عمام و شهداس ؟
و در پایان، آلبومی با محتوای غزل و ترانههای عاشقانه، در راستای آلبوم «ماه و ماهی»، پس از ماههای محرم وصفر از من منتشر خواهد شد که با عشق برای مخاطبان گرانقدرم آماده اش خواهیم کرد(sm172)