تو بده چیکار داری(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
تو بده چیکار داری(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نه.. چرا؟(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Gambler [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حاجیم خودتی(sm2)
از چنتا(sm120)نقل قول:
lock,stock.... خیلی دوس داشتم(sm178)
leon خیلی خاص و خوب بود فقط اگه دو مثقال بچه هی love love نمیکرد کمتر بالا می آوردم(sm120)
یک حسین کساییان بود تو فیسم بچه باران بود گفتم شاید اون میبودی(sm128)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm98)نقل قول:
نوشته اصلی توسط .ALI.AZAD. [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تو چاقی سهم خودتم باید بدی ما(sm120)نقل قول:
نه داش.. من فیسو بیشتر از یک ساله بستم(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Gambler [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
والا پرانتزُ نمیدونم چطر میشه جا به جا کرد ولی بری ویرایش شاید بشهنقل قول:
نوشته اصلی توسط .ALI.AZAD. [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
منتها پیشنهاد من همونیست که بالا گفتم
اصلا فلسفه وجود پیچ واسه همین دیگه! موسسات و ....باید پیچ بزنن نه پروفایل شخصی
هم راحت تر میتونی کنترل کنی هم اسمُ به صورت کامل بنویسی هم میشه همین ادرس [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] اضافه کنی اخرش و توضجات اضافی بدی و...کلن دستت خیلی باز تره
اکینقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آلبوم شاهین نیومد؟(sm74)