(sm172) وقتی ضررهای عنقلابو فهرست میکنم بزرگترین خیانت به این دخملای مملکت شد میتونستن موهاشونو پریشون کنن لباسای تابستونی بپوشن بعد همه با هم بریم استخر (sm2)
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm172) وقتی ضررهای عنقلابو فهرست میکنم بزرگترین خیانت به این دخملای مملکت شد میتونستن موهاشونو پریشون کنن لباسای تابستونی بپوشن بعد همه با هم بریم استخر (sm2)
(sm50)چش به تقویم این دو ماه یاس و نومیدی تموم شه
کامی صد تومن بده یه کیبورد ماوس لاجیتک وایرلس بگیر خیلی هم عالی تا آخر عمر برات کار میکنه .. من 3 بار کیبورد رو با فشار آب شستم چیزی به سرش نیومد خشک شد دوباره کار کرد (sm2)
(sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نه اون حرفت که درسته .. ولی من به این عنقلاب خندیدم (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این قسمت اسمر اسمر دقیقا جمشید میخوند با منصور(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
واقعا قشنگن کارهای کردی حیف (sm50)
کاربرای رشتی این چای سرگل چطوره ؟ طعمش خوبه ؟
ما چای بهاره میگیریم بسته بندی شده چیزی نمیگیریم (sm120)
از پد ماوس و کیبورد رفتیم تو چای .. (sm2)
زنده باد
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]