سخنران : حاج ساسیِ مانکن
نمایش نسخه قابل چاپ
سخنران : حاج ساسیِ مانکن
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
انصافا نیشابور خیلی پیشرفت کرده در امور داف (sm2)امشب رفتم بیرون سرگیجه گرفتم (sm2)
از همون جا دست میکردی تو شلوارت (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط R A S O O L [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
جات خالی هادی یکی از دیگری بهتر رنگارنگ از همه رنگ (sm81)(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm50)های وب خدا لعنتش کنه 8 مگ یک ساله ازش گرفتم 252 تومن ماهی 30 گیگ
حالا 16 مگ یکساله راه انداخت 252 تومن ماهی 30 گیگ
(sm81)خو لاشیا حالا که من گرفتم باید ارائه بدین
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط R A S O O L [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
در کوچه باغ های نیشابور و باغرود
پیچیده ماجرای من و ماجرای تو
گه گاه اگر سر به هوا میشوم چه عیب
گه گاه میزند به سر من هوای تو ...
موقع انتشار این آهنگ همش یاد منشی (ره) میوفتادم (sm74)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]