خاک بر سر فن پرسی(sm120)
نمایش نسخه قابل چاپ
خاک بر سر فن پرسی(sm120)
اوزیل(sm74)(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HOSSEIN [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کاپلو:با بازیکنای زیادی کار کردم اما هیچکس مثل ردوندو تاکتیک را نمیفهمید(sm25)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Nima [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شما که کلا اول حسرت بودید بعد دست و پا در اوردید (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HOSSEIN [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من موندم سال دیگه ورمالن بره من یو میخواید چه کار کنید (sm120)
اوزیل(sm74)(sm120)نقل قول:
جوجه رو آخر باییز میشمرن (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بازم وقت اضافه(sm3)
یه کم؟(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Nima [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ماکلله چون سیاه بود ملت واسش حسرت نمیخورن(sm120)
فرقی با ردوندو و اوزیل و اسنایدر نداشت(sm120)
فیلینی تو اورتون خیلی خوب بود نمیدونم منچستر ها چه بالایی سرش اوردن (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
امشب جام رمضان گل کوچیک 4 تا زدیم (sm120)
اون حسرت نیست اون فاجعه هستنقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نفرین کلودیو(sm120)
بازیکای کاستاریگا بگوزن روبن خودشو میندازه زمین (sm120)
من یکی دوبار گل به خودی زدم با بازو بند کاپیتانی مدرسه(sm120)نقل قول:
قانون طبیعت داره نقض میشه (sm120)
اخرین باری که جام رمضان شرکت کردیم تا 4 اومدیم (sm120)نقل قول:
گل نشد(sm77)(sm30)
کاستاریکا(sm30)
دیگه این تن اب دیده شده (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فن پرسی(sm30)
شایدم بیشتر (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کاشکی زود اومده بودم اون حرف رو زده بودم (sm120)
از وقتی حسین گفت بدترین بازی جامه بهترین بازی مرحله 1/4 شد (sm120)
حسین اگه از اول میگفتی یه بازی پر گل رو میدیدیم (sm120)
شانس ماس(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سلام...
ممفیس گریزلیز(sm120)
سلام(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نیوجرسی دیپای(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پس رکورد داری (sm120)نقل قول:
فقط خوراک لایی و یه پا دو پاس (sm120) قهرمان شیم 500 تا جایزه داره (sm120)
سلام خوشگله (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پرز:بازیکنی که پاس 3 متری میداد رو فروختم و بازیکنی که پاس 30 متری میده خریدم(sm120)نقل قول:
ما امسال تیمو بستیم واسه قهرمانی (sm120)نقل قول:
500 هزاز تومن ؟(sm120)نقل قول:
زمان ما از این خبرا نبود (sm120)تیم اخلاق هم هنوز معرفی میکنن ؟(sm120)
سلام (sm120)نقل قول:
ديه گو مارادونا، ستاره سابق فوتبال آرژانتين روز شنبه اعلام کرد خطاي خوان زونيگا بازيکن کلمبيايي روي نيمار، مهاجم برزيل عمدي نبود. [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نيمار جمعه شب در ديدار يک چهارم نهايي جام جهاني 2014 مقابل کلمبيا که با پيروزي دو بر يک برزيل همراه بود، مصدوم شد.
مارادونا گفت: « من فکر مي کنم اين خطا عمدي نبود. من نيمار را خيلي دوست دارم و با او هم دردي مي کنم و از اتفاقي که براي او افتاد به شدت ناراحتم .»
نژاد پرست(sm39)(sm120)نقل قول:
ديه گو مارادونا، ستاره سابق فوتبال آرژانتين روز شنبه اعلام کرد(sm120)
یه مهدی کوهی داشتیم پدرسگ میزد به تیرک ،تیرک میوفتاد (sm120)ملت میگفتن اینو از کجا اوردید (sm120)نقل قول:
ما با حق خوری دو بار نرسیدیم فینال (sm120)
هیچوقت دریبلا زن خوبی نبودم...رهبر خط دفاعی با قابلیت بازی در هافبک دفاعی(sm120)نقل قول:
از اون گل به خودیا زدم که چیپ میندازن به دروازه بان رو خط مدافع میرسه میزنه زیر طاق دروازه خودی(sm2)(sm120)
این چه وضعشه؟ --- دوباره تا 3:30 بیدار باشیم ---