ینی قبلی رو کلا بیخیال شم تاپیک جدید بزنم؟(sm55)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
ینی قبلی رو کلا بیخیال شم تاپیک جدید بزنم؟(sm55)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
میلاد مردی؟:|
آره اون هم مسخره بود هم تخمینقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تاپیک جدید بزن
یه اپلود سنتر درست هم معرفی کن که همه برن اونجا اپلود کنن
حواست هم باشه کسی ویرایش نزنه (sm14)
نه زنده ام برقامون رفت نت قطع شدنقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
به روم نمیاوردی نخاله(sm70)نقل قول:
گفتم بزارم دلت خوش باشه .این کارو با امتیاز بندی انجام بدی هیجانش بیشترهنقل قول:
ما اینکارو با دوستام سر لیگ اروپا کردیم یعنی هر تیم حدس میزدی میومد بالا امتیاز میگرفتی
هر چند من حسابی ضرر مالی کردم ولی لیگ اروپا واسم هیجان خاصی داشت مخصوصا بازی های یووه که یکی از تیمای حدس زدم بود (sm70)
میلاد میزنم تو امتیازا نظری داشتی بگو عوضش کنم البته اینجا بگو(sm14)
بدون مشورت با بزرگان پا شدی تاپیک زدی (sm14)
میتونسی یه قرعه کشی بزاری رندومی واسه هر کس یه تیم بیاد
اونوفت تیمش که میومد بالا امتیاز میگرفت
البته این کار توباران جواب نمیده چون تعداد شرکت کننده ها زیاده واسه این بازی باید حداقل 4 تیم به هرکس برسه که در نهایت 8 نفر بیشتر نمیتونه شرکت کنه
بعدش ادماش هم باید حضوری باشن که تیما رو بتونی قرعه کشی کنی من چیزی به ذهنم نمیرسه که چه جور قرعه کشی رو انجام بدی تو نت
ولی این کار خیلی حال میده اگه بشه پیادش کنی (sm14)
تاپیکت خوبه امتیازاش ولی یه کم خرکی ه (sm14)
امتیازا رو که میشه عوض کردنقل قول:
زیاده؟(sm55)