دوستان من گوشیم ایفون 6s هستش و چند وقته اپ استور رو باز نمیکنه میدونید مشکلش چیه؟؟؟
ممنونم میشم راهنمایی کنید
نمایش نسخه قابل چاپ
دوستان من گوشیم ایفون 6s هستش و چند وقته اپ استور رو باز نمیکنه میدونید مشکلش چیه؟؟؟
ممنونم میشم راهنمایی کنید
سلام اپ استور ایران رو انگار تحریم کرده و فقط با فیل تر شکن باز میشه.نقل قول:
نوشته اصلی توسط farhan [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بدرد ما که نمیخوره.نقل قول:
نوشته اصلی توسط sadegh1 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
همین 4G واسه ما سرعتش بالای 6 مگابیت نمیره.
به خدا من بعد از چند سال سر و کله زدن با 2g و 3g تازه یه گوشی 4g گیرم اومده که هنوزم باورم نمیشه(sm2) فکر کنم 7g بیاد من تازه میرسم به 5g(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط KamkarDel [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط sadegh1 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اصلا داخل این مملکت، سرعت اینترنت، استاندارد با این جور فناوری ها نیست (sm25)
چالشی که برای نت 5g تو ایران بوجود میاد دست کمی از فولتر تلگرام نیست !
مطمئنم از همون روزای اول شعبان بی مخ ها زر مفت میزنن
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]