فقط اسپارتاکوس(sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
فقط اسپارتاکوس(sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حرفاتو راست و دروغ دوس دارم
مث شعرای فروغ دوس دارم
..
گیم اف فرونس رو دل کن کیفیتش خوبه (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مهدی اون گوشیرو خریدی ؟؟؟
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هیچی باووو والتر با اکیو 197 رفت ته دره معلوم نیس چی شد همونجا تموم شد
واقعا سریال بی نظریه(sm50)
اینجاش خیلی درد اوره زنه پسرشه نابغه اس اما قبلو نمی کنه پسرش کنار والتر که داری اکیو 197 باشه ببین چی میگه
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm120) عشق الی هم ایدزی دراومد
کسخلی دیگه دست خودت نیست درکت می کنم(sm59)نقل قول:
گلکسی E5 خریدم که بهمن ماه 93 وارد بازار ایران شده(sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط shimaa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مبارک باشه خبرای خوب خوب بشنوی ازش (sm176)(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Mehdi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm50)