نبود دی ماریا چی؟(sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
نبود دی ماریا چی؟(sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
وصیت چیز دیگریست از جنس دیگریست
مگه ما کمتر از چاوشی هستیم (sm50) نیاز به پیشرفت داشتیم (sm50)نقل قول:
اقا وصیت من نتونستم زیاد گوش کنم
خیلی افسرده می کنه
وصیت
عجب اجرای
عجب ملودی وحشتناکی داره (sm74)
یه روحی تو این اهنگ خوابیده
نقل قول:
نوشته اصلی توسط AkbaR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دوتا شعر گف من درگیر شدم !!!! (sm50)
بمیرنقل قول:
نوشته اصلی توسط brzz [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مگه میشه رفت خوابید(sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mali68 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
امشب عجب شبیه! بهرام و هیچکس و مهدیار با شاهین زدن تو پوز هم!
خاص که فقط کلاه لبه دار و عینک دودی استاده (sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط brzz [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]