اصرار میلاد به بزرگی گواردیولا منُ یاد این روشنفکر های دینی میاندازه (sm120)
نمایش نسخه قابل چاپ
اصرار میلاد به بزرگی گواردیولا منُ یاد این روشنفکر های دینی میاندازه (sm120)
همچنان ترس از الکلاسیکو دارم با این دفاع تخمی(sm3)(sm172) و شخص راموس و کارواخال و مارسلو(sm81)
یه پست بیار که من گفتم گواردیولا مربی بزرگیهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
گه نخور... تو هم از میلاد یاد گرفتی حرف بذاری تو دهن من؟ (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حسین گی همچنان کیلم دهنت (sm2)
بخوایم نخوایم مربی بزرگیه اینا هم چرت میگن ولی بدون اگه اکبر میثاقیان هم میزاشتی سرمربی بارسا نمیگم 14 جام اما حداقل 10 جام رو میتونست بیاره چون از قبل پیش بینی شده بودن تئوری توطئه رو در این مورد مطمئنم وگرنه یکی مثه تام هنینگ اوربو الان کجاس چرا قضاوت نمیکنه(sm98)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تو یه پست بیار ما گفته باشیم کوچیکه...فقط جون هر کی دوس داری همون قبلیُ نیار(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
میلاد خو اصن گرت بیلو نمیشناخت(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط vahid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)نقل قول:
پس حرفت چیه الان؟؟؟نقل قول:
میگی کوچیک نیست؟؟ ما هم میگیم نیست.
میگی نمیشه قضاوت کرد ما هم میگیم بعدا معلوم میشه (sm120)