چه لجی با ناهیدی تازه چند روز پیش کامینگ سون داده برای کارای جدید(sm59)
نمایش نسخه قابل چاپ
چه لجی با ناهیدی تازه چند روز پیش کامینگ سون داده برای کارای جدید(sm59)
داداش من هیچ وقت خودم کارای قبلی شادمهر را که خودش تنظیم میکرد تا زمانی که کامل منتشر نمیشد پیش داوری و قضاوت راجع بهش نمیکردم که هیچ همیشه هم مطمئن بودم که حداقل از لحاظ موزیک کار ضعیف بیرون نمیده اما الان از میلاد هاشمی که سطح کاراش مشخصه چه انتظاری میشه داشت ؟ معجزه که نمیتونه بکنه نهایتش اینه که یه موزیک متوسط و معمولی واسه آهنگ زده باشهنقل قول:
نوشته اصلی توسط pangabi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این وسط آدم حیرت میکنه که چرا کسی که خودش بین دست کم 5 تا تنظیم کننده برتر ایران باید کارشو بده دیگران تنظیم کنن اونم تازه افراد با لول پایین یا متوسط (sm172)
(sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Farbod-7 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آدم شاخ درمیاره نه به اون که تو طرفدار 4 تا کارو میده به ناهیدی نه به این که الان گذاشتتش کنار (sm25)
------------------
لینک مستقیم نداری؟
اینا همشون مستقیمن
هم میتونی آنلاین پلی کنی هم دانلود کنی
لینک دانلود بده بزنم تو منیجر صفحه باز نمیشه
--------------نقل قول:
نوشته اصلی توسط Farbod-7 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پیمان جان 5 لینک اورد کدومو دان کنم؟
این لینک بالایی که گذاشتم کار نکرد ؟نقل قول:
همشون یکین فرقی نداره