ویندوز 7 نصب کردم .. ویندوزم صبح هر چی کردم نمیامد بالا ..نقل قول:
نوشته اصلی توسط !M?sbh؟! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این چیه دیگه ؟ (sm120)
نمایش نسخه قابل چاپ
ویندوز 7 نصب کردم .. ویندوزم صبح هر چی کردم نمیامد بالا ..نقل قول:
نوشته اصلی توسط !M?sbh؟! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این چیه دیگه ؟ (sm120)
خف رو خاک بر اون سرت کودن ..
دست از سرم بردار از تو بریدم ای یارنقل قول:
دلم دست تورو خونده برو سر به سرم نگذار
(sm2)
نقل قول:
خودشه رو 8.1 تست شده قشنگ کار میکنه میری تو اون پوشه دیتای برنامه رو میگیری ..
مجدد ازش استفاده میکنی .. :l
خودشه پوشه نصب برنامه 142 مگ حجمشه ..
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
الان من بخوام اینو بدم به شما تو سیستم خودتون اجرا کنین باس طبق اون ویدئوی بالا مراحلود برین ..
ولی چون میدونم کار خیلی سخت میشه بیخیالش میشیم ..
فقط میخواستم ببینم چطو میشه باهاش کار کرد .. :l
دوبی هس؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
امیر جون البوم و کتاب جدید محسن نامجو رو از ایران میشه تهیه کرد؟
تلگرام (sm51)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
البوم بصورتwav و فول کاور موجود هس بخرم؟نقل قول: