نقل قول:
نوشته اصلی توسط Soheil [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
علاوه بر بابا شیری ، سهیل چاهی هم شدی ام شب . . . (sm2)
نمایش نسخه قابل چاپ
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Soheil [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
علاوه بر بابا شیری ، سهیل چاهی هم شدی ام شب . . . (sm2)
بابا اسکندر تا تو رو میبینی تازه یاده بدهکاریاش میفته چه شبا که با فکره کردنت میخوابیده و چه صبا که راست می کرده بیا امشب تموم کن این اداهارو(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Saber [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
جوجویی فرار کردی . . . (sm2)
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بیا اوووبی کاریت ندارم که . . . (sm2)
نه بابا یکی از دخترا همکلاسی پی ام زد رفتم ببینم چه مرگشه من از ملت جزوه میگیرم این از من میخواد(sm30)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Saber [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دکمه ی خروج رو زد . . . (sm2)
من ولی با سوراخه چاهت کار دارما نمیدی یه خالی بهممون؟(sm176)نقل قول:
تنهایی بی تو خروج معنی نداره که بیا عاشقونه کن راه بیا یه امشبو بده(sm128)نقل قول:
شب وقتی اومدم پیش چووون بابا اسکندرت به چووون سهیل اوووبی هم یه حالی می دم ، حالا برو . . . (sm2)
دفعه ی بعد که خواستی درب چاه رو باز کنی ، فکر کن ، همه مثل محسن (یاران) نیستن . . .
یه وقت یه لجنی مثل من در میاد ، بابا برات نمی ذاره . . . (sm2)