اگه باشه هم امثال تو و مهدی خطر فراری می دین(sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Soheil [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
اگه باشه هم امثال تو و مهدی خطر فراری می دین(sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Soheil [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نه هادی . . . کس خل پخ فرستاده خــــایه مالیم رو می کنه . . . (sm2)
به هر حال بهش گفتم ، حرفات به تخم ما هم نیست اوووبی . . . (sm59)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sahand.M [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)
ینی میخوای بدی بهم؟نقل قول:
(sm59)
خایه مالی؟کونی دادم که بگم شوخیه چون دیدم بچه ها بد برداشت کردن عجب بی جنبه ای هسی تو به تخمم اصن اگه به خودت گرفتی(sm3)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Saber [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بچه خوبیه سهی . فقط یه کم کسخله مث ما (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Saber [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یا ابر فرض . . . (sm2)
کلا هرجا یکی دیدین اسمش سهیله بزنید تو گوشش
شما نمیدونید چرا زدید،ولی اون میدونه چرا خورده
تو بیا با من تو یه اتاق بعد خارج همه میگن من کردمت بچه دارم میشی ازم فردا بعد داستان میگی؟(sm2)نه داره زبونت باز میشه تخم کفتر لازم نداشی تخم انسان لازم داشینقل قول:
نوشته اصلی توسط Sahand.M [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]