سرشک گوشه گیران را چو دریابند در یابندنقل قول:
نوشته اصلی توسط mahdi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
رخ مهر از سحرخیزان نگردانند اگر دانند...(sm50)
نمایش نسخه قابل چاپ
سرشک گوشه گیران را چو دریابند در یابندنقل قول:
نوشته اصلی توسط mahdi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
رخ مهر از سحرخیزان نگردانند اگر دانند...(sm50)
بتمنی که کریستین بیل نباشه به چه درد میخوره ..
البته این بابا هم خوبه ..
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
The Messengers
Update > S01 E01
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
The Messengers
American television series 8.7/10·[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
9.3/10·[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm50)
در دلم بود که بی دوست نباشم هرگزنقل قول:
نوشته اصلی توسط SINA [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چه توان کرد که سعی من و دل باطل بود
(sm50)
عابدزاده تو ماشین با خودش سگ برده بود .. (sm2)
دم ورزشگاه اخم کرده .. (sm2)
در پیچ و خم گله یکبار تو را دیدم
بین دو خیابان گرگ ای چشم چرا دیدم
محض دو قدم با تو از مدرسه در رفقتم
چشمت به عروسک بود تا جیب پدر رفتم
هرچن که بی لنگر هرچن که بی فانوس
حکم آنچه تو فرمایی ای خانم اقیانوس
کشتی و گذز کردی دستان دعا پشتت
بر گود گلویم ماند جا پای هر انگشتت
این خاصیت عشق است باید بلدت باشم
سخت است ولی باید در جذز و مدد باشم
(sm50)
زیر آبی میره .. (sm138)
جنسش چیه ؟ (sm2)چرا اینقدر درب و داغون ساختن(sm2)