نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حرفای تو و کامران با این یاران دیوث هم خوندم(sm2)
نمایش نسخه قابل چاپ
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حرفای تو و کامران با این یاران دیوث هم خوندم(sm2)
یه چند دقه میرم و میام (sm155)
ن بابا نترس کرم میزنم (sm51) زیاد درد نداره کافیه که بره تو (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط K A M R A N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)هادی گمراه
یه 20 گیگی تو لیست دانلودمه دلم نمیاد ولشون کنم برم تو نصب ویندوز (sm222)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Allaxa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)
چه ویندوزی(sm41)نقل قول:
(sm41)(sm41)(sm41)(sm41)(sm41)(sm41)(sm41)(sm41)(s m41)(sm41)(sm41)(sm41)
همش چورنه؟؟؟؟؟؟(sm41)(sm41)(sm41)(sm41)(sm4 1)(sm41)(sm41)(sm41)(sm41)(sm41)
عتیقه پیدا کردی(sm41)(sm41)(sm41)(sm41)(sm41)نقل قول:
نوشته اصلی توسط K A M R A N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm89)
(sm222) نه بابا 20 گیگ نیست شوخی کردم 4 تاست (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Allaxa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]