یه تشکر بزنین بد نیست !!!! (sm100)
نمایش نسخه قابل چاپ
یه تشکر بزنین بد نیست !!!! (sm100)
کاپیتان(sm74) لقبش شاهزاده اروپا بود(sm74)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این دیوث پرز اومد فروختش به میلان با بی رحمی چندسال میلان بود کلا 14-15 بازی بیشتر نکرد همش مصدوم بود
یادم نمیره با گریه از رئال رفت(sm81)
تو مادرید تظاهرات کردن واسه اینکه نفروشش(sm1)
اما این دیوث بی شرف تر از این حرفا بود(sm1) دریبلش جلو منچستر(sm54)
3تا زدم که نگی نامرد بود(sm74)نقل قول:
نوشته اصلی توسط [M)SBH)] [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یادتونه قبلا گفته بودم بهتون اینو بیتو !؟؟!
خوابیدمو خواب تو رو دیدم !!!!
اسم ترانه ش "برزخ "
هافبک خوبی بود(sm51) این کلا کارش نابودیه(sm2) فقط میخره بعد میندازه بیرون(sm77)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
,, من عاشقم یعنی دق دادنم ساده است
یعنی بزن له کن قلب من آماده است
من عاشقم یعنی از خنده دلسردم
با گریه مانوسم با درد همدردم ,,
(sm88)
من که یادم نیس(sm51) داستان این ترانه ها چیه؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط [M)SBH)] [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
جمله ی معروف محسن که تو فیس هم گفته :
بی شما غمگینم , با شما غمگینم !!!!
اسم ترا نه ش "من"
محمد متولد چندی؟
تعبیرش اینه که ممر گاهی از اوقات دچار خودشیفتگی و غرور بیش از حد شده و شدیدا مرزبندی میکنهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
امیدوارم ممر ناراحت نشه از این تعبیر خواب