خوب اسم آهنگ هم بزن پاییزنقل قول:
نوشته اصلی توسط Clint [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آهنگ و تنظیم : حامد حنیفی
شعر هم یه بابایی گفته دیگه(sm120)
نمایش نسخه قابل چاپ
خوب اسم آهنگ هم بزن پاییزنقل قول:
نوشته اصلی توسط Clint [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آهنگ و تنظیم : حامد حنیفی
شعر هم یه بابایی گفته دیگه(sm120)
اگه مطمئنی که کاورو بزنیم (sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یا خدا (sm2)
چه ها من یه مشکل فنی با سایت tinysub.net دارم مشکل به این صورت که وقتی روی لینک دانلود کلیک می کنم نه تنها دانلود نمیده بلکه بعد کلیک روی لینک دانلود دیگه هیچ سایتی رو نمی تونم باز کنم یه جورایی میشه گفت دسترسیم از اینترنت قطع میشه و باید سیستم رو ریستارت کنم تا مشکل حل بشه والا نمیدونم این مشکل از چی می تونه باشه شما می دونید بگید کلافه کرده منو(sm172)
امیر داری البومو میفرستی چی شد پ ؟ (sm2)
(sm127)(sm118)
الان یه تستی با تور می کنم ولی فک نکنم جواب بده چون قبلا تست کردم و بازم همین مشکل پیش میاد نمیدونم فقط من همین مشکل رو دارم یا دیگران هم همین مشکل رو دارننقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دوهوهوهوهوهودوهوهو (sm118)
نه بابا (sm120) اما 99.9 درصد کار حامد حنیفی ِ (sm120)نقل قول:
رادیو هم خبرشو میزنه هفته دیگه نگران نباش (sm120) آخر اردیبهشت هم خبر سیاوش قمیشی رو میزنه ، بازم نگران نباش(sm120)
هولی شت (sm77)