***** شکن ندارم(sm74)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
***** شکن ندارم(sm74)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سایت لیریک زیاده یکیش بازه دیگه حتمننقل قول:
نوشته اصلی توسط mali68 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)من کل سیستمو 300 خریدم بعد بخاطر یه پورت dvi مانیتور 200 رفت تو پاچم گرافیک و پاور
الان فکرشو میکنم یه زمانی چقد سیستما ارزون بود یکی دو تومن میدادی یه غول میبستی
با 1300 می شد core i7 ..بست من خودم 3 تا سیستمشو بستمنقل قول:
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm59)(sm2)
آخرشه مال سال 2000
(sm2)مورتوض نکنه داری اون لینکو میخونی خیلی طولانی بود
این 8 میلیون در اومده ..البته هنوز فاکتور رو نگرفتم (sm50)
من با lga 775 سر می کنم می فهمی یعنی چی ؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط al!reza [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
لب مرز گرفتی نمیدونم رفته تو پاچت یا نهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Al!rezA [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
از 20 فروردین قطعات با تعرفه جدید داره میاد ولی گزارش دادن تو بازار از همون اول سال کردن تو پاچه مردم