فدات(sm127)نقل قول:
نوشته اصلی توسط KamkarDel [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فکر نکنم سر در بیارم(sm120) حالا به موقع اش یه کاریش میکنم.(sm10)
نمایش نسخه قابل چاپ
فدات(sm127)نقل قول:
نوشته اصلی توسط KamkarDel [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فکر نکنم سر در بیارم(sm120) حالا به موقع اش یه کاریش میکنم.(sm10)
(sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط sadegh1 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
درسته، یکم واسه کسایی که این کارا رو نکردن، سخته.
نمیدونم.ولی اول اینطوری نبود.اینم بگم شارژر خودش خراب شد می زدم همش قط و وصل می شد اونم خیلی تاثیر داشتنقل قول:
نوشته اصلی توسط FARHAD_4818 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
البته پسر داییم لیسانس کامپیوتر داره احتمالا از اون کمک بگیرم.نقل قول:
(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط FARHAD_4818 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حتما مراجعه کن بهش.نقل قول:
نوشته اصلی توسط sadegh1 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
به حرف فروشندگان دیوث اصلا گوش نکنی، همشون حقه بازن و هیچی بارشون نیست.
آقا یه چیزای باحالی از افتر کشف میکنم ناموس نرم افزاره(sm127)(sm146)نقل قول:
نرم افزار توپیه صادق.نقل قول:
منم وقتم کلا آزاد بشه انشاالله میخوام باهاش کار کنم (sm128)
الان به کجاها رسیدی؟
یکی از دلایل مهم خرابی باطری، استفاده از شارژر نامناسب هست!نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sahand.M [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شارژر باید واسه خود گوشی و آکبندش باشه حتی اگه بخوای در حین شارژ دستگاه، از موبایل استفاده کرد، هیچ مشکلی پیش نمیاد ( در درجه ی اول شارژر باید اصل باشه. سالم بودن یا خراب بودن باطری باید بعد از اون بررسی بشه)
اگه توجه کنید روی هر شارژری اعداد اینپوت و اوت پوت و از همه مهمتر آمپرشون باهم فرق داره هر چند هم جزیی باشه ولی تاثیر گذار هست!
در زمینه ساخت پلیر اینستا تقریبا پیشرفت داشتم آی دی اینستام رو پخ میکنم ببین. یه سری ساخت انیمیشن تبلیغاتی هم تازه پیدا کردم که باید باهاش کار کنم ببینم به چه صورتیه.نقل قول: