ورزش خاصیم انجام میدین یا ژنتیکی اینجوریه(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط SINA [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
ورزش خاصیم انجام میدین یا ژنتیکی اینجوریه(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط SINA [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من (sm142)(sm120)نقل قول:
میگه سالانه ها
آقایه سوال؟؟؟؟
شربت آلبالوروازآلبالومیگیرن،
.
.
.
شربت پرتقالوازپرتقال میگیرن،
.
.
.
شربت لیموروازلیمومیگیرن،
.
.
.
شربت سینه رو...استغفرالله!!!یامکارم شیرازی!!!خودت ماروبه راه راست هدایت فرما!!!
سینا دنبال شری ؟(sm2)نقل قول:
والا اگه در مورد تایپ بود من از روزی که اومدم بارن تعداد کلماتی که تایپ کردم نهایت 2 برابره این نقل بود (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط 3fide [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من تو اوج میخوام بمیرم نه اینکه مثل تو تو اسایشگاه الزایمریا بستری شده باشم (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط 3fide [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پس ژنتیکیه(sm120)نقل قول:
اونوقت الان اون تست رو زدی ؟ (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سینا چند سال دیگه زنده ای ؟(sm120)نقل قول:
باز من پرستار دارم تو چی باید خودت زیر خودت لگن بزاری(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]