خب خیلی من خودمانی گفتم .نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
میشه گفت اگر توان شو داری منو بزن
نمایش نسخه قابل چاپ
خب خیلی من خودمانی گفتم .نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
میشه گفت اگر توان شو داری منو بزن
- (sm50)
(sm120)
خب حالا هر چی . یعنی چه این حرف ؟ اگه توانت میرسه یا زورت میرسه .
یا برگرد برگرد . خب اینجور طرفم برمیگرده میگه تخم منم نیستی برو بده بر نمی گردم
چون خودش ترجمه ساده خواست . منم گفتم کتابی نباشه (sm70)نقل قول:
نقل قول:
دیگه شعر داداش . ترجمه اش با من بود که زحمت شو کشیدم
(sm29)
نه اینو که میدونم . ولی خوب اجراش می کنننقل قول:
نوشته اصلی توسط FARHAD_4818 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
به ترکی قشنگ میشه . شایدم به خاطر اینه که نمی فهمی ترجمه شو خوشت میاد
من چند تا آهنگش خیلی خوشم میاد از آلبوماش . ولی ترجمه کردم دیدم الکیه . ولی به ترکی که میگه قشنگه
آقا نه ترکی نه خارجی نه ایرانی فقط افغانی (sm120)
من حدس میزدم تو از همون اولشم افغانی باشی خخخخخ(sm30)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammadho3in [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]