من رفتم 8 تا خریدم یادم رفت پولشو حساب کنم داشتم از مغازه میومدم بیرون(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mahdi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
من رفتم 8 تا خریدم یادم رفت پولشو حساب کنم داشتم از مغازه میومدم بیرون(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mahdi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خیلی خیلی(sm172)اندازه یه ست کامل لباس(sm172)نقل قول:
نوشته اصلی توسط SINA [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HASSAN [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حتما پشیمون شدی(sm30)
از دقیقه 3:30 فضا سازی ملودی و اجرا شاهکارهنقل قول:
نوشته اصلی توسط amir20 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تو نگیر مجبور میشی خونه بمونی بیشتر درس می خونی (sm172)نقل قول:
اکبر منُ این طرفا ندیدین؟(sm120)
قهوه قجری (sm88)
(sm1)
تنها آهنگی که میشد بهتر باشه به نظرم قهوه قجری بود تنظیم و شعر خوبه ولی بعضی جاها محسن به ناله نزدیک شده
(sm2)نقل قول:
داشتم از مغازه میرفتم بیرون که یهو یادم افتاد پولو حساب نکردم, برگشتم و حساب کردم و به طرف گفتم پوستر هم بده(sm2)
گفت تموم شده , فردا بیا پوستر ببر(sm2)
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط SINA [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
میخواستم همینو بگم(sm120)
ولی نمیشه که (sm172)