پست ژدید شادی اون بابا دکتر بابایی عالی صوبت کرده ..
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
پست ژدید شادی اون بابا دکتر بابایی عالی صوبت کرده ..
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
امیر مگه نگفتی عکس زن بذاری ***** میشه سایت
این چیه پس ؟
من تا با چشم های خودم نبینم ، موافق بودن یا مخالف بودن جنس رو تشخیص نمی دمنقل قول:
نوشته اصلی توسط Gsshop [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milik [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خودم نظرم رو نوکیا تشریف دارهنقل قول:
نوشته اصلی توسط !M?sbh؟! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
از اونور 1 تومن اختلاف قیمتش از کجا اومده این وسط
البته نظر یاران موافق مهم بوده که اینجا مطرح کردم داستان رو ...
راسته؟
فردا سریال Watchmen ..
(sm50)
در این سرما گرسنه، زخم خورده
دویم آسیمه سر بر برف چون باد ... (sm172)
بعد از 4 روز ،
سنگ ،
پایپ ...
(sm172)
هفت روز قبل از رسیدن چهار روز گذشته ...
سه روز قبل تر از آن هفت روز قبل از این چهار روز ... (sm50)
علیرضا قربانی و همایون شجریان به نام افسانه چشمهایت ...
19 آبان ...
یاران را چه شد ...
کیان
یه خوابه نه بیشتر ...
امروز ...
(sm19)جنیفر لارنس ازدواج کرد
100 سال گذشته موسیقی ما هنوز با یه البوم زاغارت عهد بوق کار میکنه
تنها راه نجات کشور بالا رفتن از ...نقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فردا 10 تا سکه میگیره .(sm50)
هر چه آدمهای بیشتری رو
دوست داشته باشی ؛
ضعیف تر هستی ...
Game of thrones
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آره دیرو دیدم خصوصی گرفتن مهموناشم جالب بودن ادل و شن تا دیگه ..
!!!! .. SInjulMSBH \\ Simple App With Testing In ASP.NET Core 3.0
Unit Testing | Integration Testing | Automated UI tests with Selenium
Youtube:[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] || Aparat: [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
Youtube: [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] || Aparat: [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
G.E.M.【WALK ON WATER】 Terminator: Dark Fate
کنسرت گلزار هم داستان داره شن روز دیگه آمریکا ..
خدایی آدم مغزش میفوکه این شیزارو میبینه ..
صندوق پیغام خصوصیتو خالی کننقل قول:
نوشته اصلی توسط !M?sbh؟! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط mojtabaa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کیان پلی ..
مهدی یغمایی به نظر جالب میاد ..
هردو خوبن .. (sm50)
کیان که آبمو داره میاره .. (sm50)
به به چارتار هم که اومد ..
تا از پشت بوم نیفتادم بیا
تا وقتی وقت دارم باشم بیا
(sm50)
به سیاهی برگشته قدم قدم دقایقم ... (sm172)
(sm120)کاور چارتار کجاشه من بودم قوس کیون میذاشتم(sm2)