نقل قول:
نوشته اصلی توسط sadegh1 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm81) (sm2) (sm81)
نمایش نسخه قابل چاپ
نقل قول:
نوشته اصلی توسط sadegh1 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm81) (sm2) (sm81)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Changed [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Changed [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سلام
چطوری علیرضا جان؟ (sm72)
آنلاین گوش دادم ولی به ترک 7 نرسیده بودم الان شنیدم
به نظر من که شبیه نیست
ترک 8 که بیشتر از لحاظ موسیقی تو مایه های کارهای غربی میمونه تا شرقی
(sm50)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Saber [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بلی ، همون یه آلبوم ...نقل قول:
نوشته اصلی توسط Saber [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کلا گروه هایی که تو یه دوره ای با شرایطِ فوق العاده تخیلی کار کردن و با کلکسیونی از محدودیت و ممنوعیت بازم بهترین کاری که می تونستن رو تولید کردن ، الان نه دیگه خبری از گروه هست و نه خبری از اعضای گروه ...
چندتا فیلم معرفی می کنم ، اگه دوست داشتید ببینید ...
Hunger 2008
Hard Candy 2005
Cashback 2006
Bronson 2008
Agora 2009
هنوز کبریت رو به طرف خودت روشن می کنی مرد . . . (sm50)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm27)
روزهای تکراری ،
شب های بیداری ،
اندوه بی پایان
تاوان صبرِ من ،
هی درد بود و درد
آخر به من بگو ،
ای روحِ پشتِ ابر
این سمِ در ریه ،
این دودِ در گلو ،
این صرفه های لَخت
کی می کُشد مرا ،
کی می بَرَد مرا ... (sm50)
تراوشات ذهن متبرک شده با کرمیکال شخص خودم ...