درد بی عشقی ز جانم برده طاقت ...
نمایش نسخه قابل چاپ
درد بی عشقی ز جانم برده طاقت ...
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
همینجوری تگ کردم که بهت بگم لیورپولی کثیف (sm120)
وقتی که توی خلوتت منو مرور میکنی یه قطره اشک ممکنه بشینه رو گونه هات(sm50)(sm50)(sm50)
بله(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط rebasss [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اولی کی بود(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط rebasss [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
عوضی(sm2) امشب میبریم(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad16+ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شنبه 21 شهریور ساعت 9 شب وعده ی دیدار مانقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بزنیم دهنتونو جر بدیم یعنی(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad16+ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بله ، بله ، بله شما میتوانید (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نوید (sm172)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
احیانا اگه الان سوال بپرسم دندونامو توی حلقم احساس میکنم ؟؟؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط tandis_m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خدا رحمتش کنه اما ....نقل قول:
نوشته اصلی توسط tandis_m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نه ، فعلا گفتن تا 7 تا آلبوم دیگه آمادگی داریمنقل قول:
رفتم دلت تنگ بشه سنگ شد (sm50)خواستم دلم سنگ بشه تنگ شد ! (sm172)
نبايد اينكارو ميكردن (sm25)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasool24 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
يكي دو تا مصاحبه از عمو و پدرش خوندم متاسفانه آدماي ...(sm25)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaSiHa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نه عزيزم راحت باش لابد ميخواي بگي تو كه پسر نيستي(sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Peyman [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
از چشم ميندازنش فقط، خدا بيامرزدش (sm172)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Peyman [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آهنگ جديد امين رستمي رو دوست ميداشتم (sm127)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaSiHa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چقدر جات خاليه دوست جون(sm127)(sm127) @[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
black cats_ زندگي تازه (sm127)(sm127)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
MP3 320[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
MP3 128[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm172)
رو لب بسته ی غنچه وقتی پاییز میاد چه غم انگیز میاد (sm50)
نه میخواستم بدونم واقعا فقط در حد ماچ بود ؟؟؟ مشتری دست به نقد براش پیدا کردم آخهنقل قول:
ریختن سر سیستمش هر چی داشته رو برداشتن ... ب نظر من اصلا نباید آلبوم پخش میشد ، یا حداقل اینطوری نه
بـارون داره هـدر میشـِ بـیا بـا مـن قـدم بـزن (sm172)نقل قول:
آهنگ جديد امين رستمي رو دوست ميداشتم (sm127)
هفته های تلخ من(sm50)
نقل قول:
خدا رحمتش کنه همون موقع هم که زنده بود اهنگاش ارزشِ گوش کردن نداشت (sm25)
هنر نداره اصلا (sm88)
اﻣﺮﻭﺯ ﺭﺍﻧﻨﺪﻩ مسافرکشﺍﻧﻘﺪ ﺩﺭ ﻣﻮﺭﺩ ﻓﺮﻫﻨﮓ ﭘﺎﯾﯿﻦ ﺍﯾﺮﺍﻧﯿﺎ ﺣﺮﻑ ﺯﺩ که ﺩﻫﻨﺶ ﮐﻒ ﮐﺮﺩ!!!
.
ﺷﯿﺸﻪ ﺭﻭ ﮐﺸﯿﺪ ﭘﺎﯾﯿﻦ ﻭ ﺗﻒ ﮐﺮﺩ
بیرون،افتاد روی شیشه ماشین بغلی!!!!!!!
راننده ماشین بغلى بهش گفت:
اى بیشعور!!!!!!
اینم گفت:گوه نخور !!!! مرتیکه بی فرهنگ!!!!!
بعد ﺑﺮﮔﺸﺖ سمت ما،گفت: به حرفم رسیدید
اینارو میگما(sm2)
(sm81)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasoulh111 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این هفته واسه من خوب بود
ولی خدا سریع زد پس کله ام بد جور حالم رو گرفت(sm81)
(sm127)ای جانم(sm127)
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نوید کجایی پس؟ (sm81)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Shahin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اععععععععععععععععععع چرا؟ (sm81)
یه نامرد با نیسان مالید به ماشینم!نقل قول:
نوشته اصلی توسط Snow White [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اصلا نابودم کرد رفت!(sm81)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Shahin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چند هفته اخیر جز مذخرفترین روزهای زندگیم بوده(sm50)
انشالله که همه چیز درست میشه!نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasoulh111 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Snow White [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
معلومه وکال ماله خیلی وقت پیشه تو بعضی جاها صدا بیش از حد پایینه وقتی خواستن وکال بیارن بالا صدا نابود شده در کل البوم ارزش چندانی نداره فقط واسه یه بار گوش کردن خوبه
وقتی هم زنده بود زیاد از اهنگهاش خوشم نمی امد سالی یه بار به زور بهش گوش میکردم
نقل قول:
حالا خوبه به خودت نمالیده (sm81)
همه چی سرمون میاد میام میگیم انشالله ، خدا بخواد به خدا ربطی نداره خودمون کردیم(پدرانمان) الانم باید چوبشو بخوریم اونم بدجور میخوریم داره جونیمون نابود میشه(sm50)نقل قول:
امیدی به این زندگی و ملت ندارم
(sm81)(sm81)نقل قول:
(sm81)گفتی پدرانموننقل قول:
تو این سه روز گذشته با یه نفر سر و کله میزدم که جای پدر من بود ولی اندازه الاغ نمیفهمید!
بهش گفتم تو از بابای من 6 سال بزرگتری زشته این کارایی که میکنی ولی.....
(sm2)نقل قول:
دختره عکسشو گذاشته . . .
رفیقش کامنت گذاشته خوشگله ، اینم زده چشات خوشگل میبینه . . .
بعد من زیرش کامنت گذاشتم: آره بنظر منم مشکل از چشاشه . . .
بعد از چند ثانیه : Block شدم(sm2)