کدوم نقل قول ها رو میگی باوووو من که اصلا نگرفتم چی میگی ولی برو تنظیمات رو چک کننقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
کدوم نقل قول ها رو میگی باوووو من که اصلا نگرفتم چی میگی ولی برو تنظیمات رو چک کننقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)این مهدی ترکه رو نیگا اسکل دو عالم
عمو ِ حسن این میلاده وایبرشو پاک کرده برو تو لاینش پی ام بده بگو با گوه خوریش موافقت شد از بن درومدی قهر نچسون (sm120)
اوکی خوب شدنقل قول:
الیاس اینستا داری ؟؟
خو مرتیکه لاشی درس بیا بنال بینم چی می گی (sm70)نقل قول:
(sm120)نه فقط فیس
گوش شیطون کر یوزر من که درسته درسته دلتون بسوزه(sm2)
(sm70)بتوچه مخاطبش خودش پیدا میکنهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Mehdi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بشکنه دستم که نمک نداره حال بیاو و خوبی کن حالا بیا و کمک کن تف تو روحت(sm2)نقل قول: