خوبم مرسی ... یه کاری کن خب ... بیکاری ادمو کلافه میکنه (sm178)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mali68 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
خوبم مرسی ... یه کاری کن خب ... بیکاری ادمو کلافه میکنه (sm178)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mali68 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سخت که آرره(sm54)نقل قول:
نوشته اصلی توسط shimaa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نه بیاد بد باشه باشه منتظر باش(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HADIS [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خوبم منم،آره خداروشکر(sm176)نقل قول:
میخوای اینجارو به دوستام معرفی کنم بریزیم ریشتونو بخشکونیم؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تصمیم خوبی گرفتی(sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
جاتون خالی همین الان گوجه سبز با یه دلال خوشمزه زدیم تو رگ(sm173)(sm128)
کار که میکنم روزای تعطیلو میگم(sm74)نقل قول:
نوشته اصلی توسط shimaa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm142) اگه چاوشیست نبودین که از یه فرسخیتونم رد نمی شدم (sm120)نقل قول:
(sm30)