الی از اینا میدونی شیه جات خالی دارم میخورم .. :l
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
الی از اینا میدونی شیه جات خالی دارم میخورم .. :l
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چطور میشه که نصف یه آلبوم فرکانسش عالیه نصف دیگش ریدمان (sm98) هر آلبومی یکی دوتا آهنگ با فرکانس ریدمان داره
(sm171)(sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrA_Chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
771 این چیه اتحاد چاوشی زده یاغی و موزن
آهنگ محرمه تو همین دو هفته میاد شعرشو یاغی گفتهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کونوس (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط !M?sbh؟! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)میوه رشتینقل قول:
نوشته اصلی توسط Allaxa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
از جورِ زمانه افتاده به دامی (sm127)
به اعضا مجمع پیشنهاد میکنم مفته مفت سال بعد تابستون بدجور نیازتون میشه اگه اتاقتون خیلی باد کولر نمیاد مث من (sm120)
(sm54)