ابراهیموویچ: مورینیو باهوشترین مربیای است که با او کار کردهام (sm19)
زلاتان میگوید سرمربی چلسی استاد کار با تکتک بازیکنان است تا بهترین عملکردشان را از آنها بگیرد.
زلاتان ابراهیموویچ و ژوزه مورینیو در فصل 09-2008 در اینتر با هم موفقیت را تجربه کردند، جایی که اینتر قهرمان سری آ شد و زلاتان هم به عنوان بهترین گلزن رقابتها رسید. این بازیکن 33 ساله که در دوران بازیاش با مجموعهای از برترین مربیان کار کرده است میگوید هیچ کس به مورینیو نخواهد رسید.
«مورینیو خیلی باهوش است. او با همه به یک شکل رفتار نمیکند. او میداند چگونه با بازیکنان به عنوان یک فرد رفتار کند تا 100 درصد عملکردشان را از آنها بیرون بکشد. او باهوشترین مربیای است که با او کار کردهام، از نظر نحوهای که به بازیکنان نزدیک میشود و ـ 'گول زدن' واژهی درستش نیست ـ آنها را سر شوق میآورد. شکی ندارم.»
زلاتان 11 عنوان قهرمانی لیگ را در 13 سال حضور در هلند، اسپانیا، ایتالیا و فرانسه بهدست آورده است، اما همچنان جای لیگ قهرمانان در فهرست افتخارات او خالی است. «بیاید 15 سال به عقب برگردیم و تمام چیزهایی که آنجا میبینم به حقیقت پیوسته است. همهی آنهایی که در مورد من مزخرف میگفتند حالا دارند حرفشان را میخورند. این افتخار واقعی من است. من 23 عنوان قهرمانی دارم، اما چیزی که ندارم لیگ قهرمانان است. ما در PSG داریم سعی میکنیم آن را فتح کنیم. اما حتی اگر نتوانستیم، 23 عنوانی که من دارم، باورنکردنی است. من یک ماجراجویی فوقالعاده داشتهام.»