ولی نیست چون زود مکانش لو میره همون تایلند بهتره هم ماساژور داره هم خدمات اضافی(sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط 3fide [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
ولی نیست چون زود مکانش لو میره همون تایلند بهتره هم ماساژور داره هم خدمات اضافی(sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط 3fide [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اينجا ديگه واقعاااا، نِ وااا، نِ وااااق، نــــــِ واقعاااا بايد گفت باع (sm29)نقل قول:
(sm120) باو خو يك سال ِ قراره قالب عوض كنن
تو.برو تایلند.خوب(sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Mehdi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
میرم خب(sm59)نقل قول:
نه والانقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
يارو جمع كرد رفت (sm54)
حال کردی قیاسو(sm120) حرف نزن دیگهنقل قول:
نوشته اصلی توسط !..:: joker ::..! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
با خودم عهد کردم امسال تابستون هر ماه پوشال کولرو نو کنم چقد بوش خوبه (sm19)
اين يه تيكه از حرفم جا موند : خو چه ربطي داشت (sm59)نقل قول:
ما یه بار رفتیم استخر کفتیم حاجی ماساژ چند ؟ کفت 12 هزار تومن
اون موقع ما 8 ساعت کار میکردیم 10 تومن بهمون میدادن (sm2)(sm81)
هیچی دیکه از اون موقع تصمیم کرفتم کلا استخر رو تحریم کنم دیکه استخر نرفتم (sm25) آخه ینی چی فوقش ده دقه ماخاد ماساژ بده دیکه (sm54)
(sm120)مگه تا بحال نمیکردی پوشال عمرش فقط برای یبار مصرفهنقل قول:
نوشته اصلی توسط SINA [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]