(sm2)
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm2)
من الان تازه فصل 5 رو تموم کردم ...نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ریدم به خودم از تعجب
بهترین یازیکر وکاراکتر رو به کشتن دادن !!(sm81)
دهنت سرویس با این پیشنهادتنقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اون از صحنه راب استارک اینم از صحنه جان اسنو(sm81)(sm81)حالا راب استارک رو میشه تحمل کرد ولی مرک جان اسنو اونم اینجوری انقد کثیف خیلی ضد حال بود(sm81)
فصل اول که ند استارک کفت دیکه اسم مادر جان اسنو وایلا بودهنقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چه سریال عتجیب غریبیه یهویی خود مذهبی ها که سرسی بهشون قدرت داد ریدن بهش و شدن بالاتر از شاه
بهترین بازیکر سریال رو هم که به ف.اک دادن
فصل ششم کی میاد حالا ؟
(sm120)فروردین سال بعدنقل قول:
نوشته اصلی توسط *_* [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
برو یره ..من جان اسنو ماخوام...اون معشوقش ایکرت هم به دست اون پسر کوچیکه لاشی کشته شد(sm81)ایشالله تو فصل ششم وایت واکرها بریزن قلعه سیاه و همه نکهبانای برادر رو بکشن ا(sm81)یشالله خدا به کمر هرچی کلاغه بزنه تو فصل شیش (sm81)(sm81)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یه نفر چنتا وال پیپر اساسی از جان اسنو به من بده لطفا
حالا دیکه فقط از شخصیت _جورا اندال مورمونت_ و یه کمی هم از کوتوله خوشم میاد ...جورا اکه بمیره دیکه سریال رو نکاه نمیکنم
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]