ماله کشی حقوق خوبی داره ها . . . (sm50)
نمایش نسخه قابل چاپ
ماله کشی حقوق خوبی داره ها . . . (sm50)
شما ماله کش های تروریست رو با هم تنها می ذارم . . . (sm50)
ببینم من ماله کشم ؟ منی که دارم میگم اینا دزدن و ..نقل قول:
نوشته اصلی توسط Saber [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من بحث م سر هزار و 400 سال پیشه بحث اما حسینه . نه این ج . ا .
تمام .
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] @[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] @[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اینم تاپیک مورد علاقه ی ماله کش ها عزیز . . . تشکّر از دوست خوب حکومت ج ا برای راه اندازی یِ این تاپیک : امید عزیز . . . (sm2)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کم کم داریم ماله کش ها رو پیدا کنیم . . . (sm50)
فقط منتظرن یه دختر 4 تا ، تار مو و اندام بدنش رو بریزه بیرون . . . (sm3)
ابله بودن که شاخ و دم نداره . . . (sm50)
این هیچ ربطی نداره این که تابلوئه قبلش چه کاره بوده .نقل قول:
نوشته اصلی توسط Saber [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اینی هم که تو میگی ماله کش به من..
تو خودت می گفتی روز عاشورا زیارت عاشورا می خونم پس صد در صد حتما توام ماله کشی
اینم ترشحات مغز خودته کلا منطقت اینجوری حکم می کنه دیگه مشکل من نیست
نخیرم گفتم منطق شما اینحوریه .. شما دارین این آخونداری کثیف رو با اونا یکی می کنین .نقل قول:
نوشته اصلی توسط Saleh Khorasani [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این آخوندا رو امام آورده رو کار ؟ یا یه مشت بسیجی بی ناموس
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] @[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حسین و پیمان ، هدف تون رو از تشکّر زدن از تاپیک مورد علاقه ی ماله کش های حکومت ج ا در چند سطر شرح بدین . . . (sm25)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm77)