انصافا بهترین مدیر از همه لحاظنقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اخلاق..انصاف.. کاربلد بودن
از همه سر بودی و هستی
نمایش نسخه قابل چاپ
انصافا بهترین مدیر از همه لحاظنقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اخلاق..انصاف.. کاربلد بودن
از همه سر بودی و هستی
نه والا کسی اذیت من نکرده(sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط TO FAN [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خیلی هم لطف دارن
شورت صورتی چی دیگه؟
اسپم = اخطار اولنقل قول:
نوشته اصلی توسط *_* [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سه تا اخطار دلیت
(sm2)(sm2)(sm2)(sm2)(sm2)
راما کجاییی (sm2)
مازیار بود راستی (sm2)(sm2)
لقبیه که من بهش دادم(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Gadfly [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
با همشون سابقه دعوا داشتم همشونم بن میکردن کم میاوردن از آروین وسعید بکیر تا مورتوض و رامانقل قول:
نوشته اصلی توسط TO FAN [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هوووف یادش به خیر(sm50)
ریده شد تو همه چی و کلن باران پوکید
چقد من رسوایی اخلاقی زده بودم
مهران دراگون و نازنین (sm2)(sm2)(sm2)
به کی؟نقل قول:
چجوری بر چ اساس؟ (sm70)
اون راما که انجمن دی ال زده بود میومد یکی یکی بچه ها رو میبرد انجمن خودش بعد دید نمیکشه انجمنو بست اومد اینجا مدیر بشه که تا شب نشده دعوا شد اینا (sm2)(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط *_* [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
قضیش برا خیلی وقت پیشهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Gadfly [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یه بار با الی قرار استخر داشتیم
بعد رفتیم استخر شنا کردن دیدم همه دارن الی دید میزنن منم گفتم لابد چون سفد تپله دارن دیدش میزنن(sm2)(sm2)
بعد از اب اومد بیرون دیدم ای دل غافل شورت صورتی پاشه(sm2)
یه زمانی زیر این تاپیکا همش بر چسب شورت صورتی داشت (sm2)