مدارا شهرام شکوهی همه جا گشتم نیافتم (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط milad771 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
مدارا شهرام شکوهی همه جا گشتم نیافتم (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط milad771 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ممر ...
اینو نمیزاری ...
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شاید بعدا گذاشتم
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این ارور تروجان رو کی داده؟ دیروز این حل شده نباید میومد
همین الان هم ارور هست هر بار رفرش بکنمنقل قول:
نوشته اصلی توسط MrA_Chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فرقی هم نداره اون لینک یا صفحه اصلی سایت همشون ارور رو میده!
من 3 سال پیش مسترکارت مجازی گرفتم چن بار ...نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اینترنتی هم میخریدم و کاربرد هم داشت برای خریدهام ...
منتها به خاطر بعضی خریدها مجبور شدم باهاش Paypal ثبت نام کنم و (با یخشکن میرفتم)
چند هفته ای هم موفق بودم اونجا بالاخره شناساییش کردن و باقیمونده پولمو خوردن!
تکیه بر این جهان مکن ... (sm50)
(sm30)
منم همین آنتی ویروسو دارم واسه من نمیدهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Changed [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]