شکر... (sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چتر با خودت ببر (sm59)
نمایش نسخه قابل چاپ
شکر... (sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چتر با خودت ببر (sm59)
گلوم خلوت ترین پس کوچه بن بست
سرم سرکش ترین فواره میدون
یه فنجون قهوه تو غمگین ترین کافه
یه عابر تو خیابونا , یه سرگردون
(sm50)
سینای جان کجایی (sm172)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
میگم تا من و اکبر پادگانیم سینا انلاین میشه؟ (sm2)
رئیس (sm19) @[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm77) از کدوم بخش حرفم برداشت کردی من ناراحت شدمنقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دلیلی برای ناراحتی وجود نداره (sm10)
(sm19)نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اینقد تگ نزن نمودی (sm2)
فن کلاغ کوفینقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2) از زندان رها شدم اینطوری باهام حرف نزن دلم برات تنگ شده بود (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm172) و سینا در کنارمان بود و آنگونه که شایسته بود قدرش نمیدانستیم (sm50)نقل قول:
پس وای بر ما که همانا از زیان دیدگانیم (sm9)
نقل قول:
آلبوم چیه !؟ (sm77)