تحصیل مهم نیست اصل تجربه ست (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Allaxa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
تحصیل مهم نیست اصل تجربه ست (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Allaxa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شتر (sm30)
به معنی کامران توجه کن(sm41)(sm41)(sm41)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کام = سک.س و عشق و حال
ران = Run
این یعنی با سرعت ترتیبتو میده
البته یه معنی دیگه هم داره(sm2)
کام = سک.س و عشق و حال
ران = ران خوش گوشت و سفید
این یعنی خیلی خوب بهت حال میده میتونی بکنیش
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پاسخگو باش(sm2)
کرانچی برام میخری (sm51)نقل قول:
تو روحت صلوات (sm30)(sm30)(sm30)(sm30)(sm30)نقل قول:
بچه ها من برم بخوابم خوابم گرفته فعلا (sm27)
(sm30)نقل قول:
کامران یعنی خوشبخت
درست ترجمه کن طفلکی رو ترسوندی رفت خوابید (sm2)
این بود بیا بیا (sm50)صدام میکنی میری میخوابی (sm98)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دیشب تا صبح بیدار بودم اصن نخوابیدم امروزمنقل قول:
نوشته اصلی توسط K A M R A N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چشام داره میره بیدار شدم میام بت پیام میدم