نقل قول:
نوشته اصلی توسط yaran [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
- (sm178)
نمایش نسخه قابل چاپ
نقل قول:
نوشته اصلی توسط yaran [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
- (sm178)
بنویس که خیلی وقته واسه تو گریه نکردم..(sm50)
چرا تمامِ کلمات برای خوب بودنِ خانومِ " پری زنگنه " کم میارن !؟ (sm50)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
به فراموشی بهار رفتيم، تو نبودی
به فراموشی سفرههای انبوه از نان رفتيم، تو نبودی
به گورستان هم كه يك روز آدينه رفتم،
نشانی از تو نبود
راستی تو كجا بودی ... (sm50)
محسن چاوشی کار بسیار شاد و سرحالی برای خندوانه خوانده است!!
سلطنتش در سرزمین خایه های باقر ادامه دارد
این حرفو اگه در رابطه با محسن نامجو یا شاهین میزدم صددرصد 3روز بن بودمنقل قول:
نوشته اصلی توسط *_* [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)خودتو با موری مقایسه میکنی؟
اون موقع که امیر هنوز مدیر نبود موری شورشی یه تاپیک میزد بارانو به آتش میکشید (sm2)
خب معلومه که بن میشدی امیر به نکاح دایی محسن نامجو در اومده النکاح السنتی شَم خودم خوندمنقل قول:
نوشته اصلی توسط R A S O O L [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من از آهنگ دیوونه چاوشی تعریف کردم 2 روز بن شدم بعد یکی از طرفدارهای شادمهر فحش خواهر و مادرمو داد بعد نیم ساعت درست شد