سی پی یوت اینتله یا amd ?
نمایش نسخه قابل چاپ
سی پی یوت اینتله یا amd ?
e5500نقل قول:
نوشته اصلی توسط al!reza [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دما تا 70 درجه اینا مشکل نداره ..بیشتر بشه ..یا فنت مشکل داره ..یا تحویه سیستمت یا اتاقت گرمهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm10)اوکینقل قول:
نوشته اصلی توسط Al!rezA [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
Nigahen1989
زیر نویس فارسی اینو کدوم سایت پیدا کنم؟
- (sm74)
- (sm2)
Nigahen1989
زیر نویس فارسی اینو کدوم سایت پیدا کنم؟
(sm74) Nigahen: Nagina Part II
الانم زنگ زدم باز پرسیدم ..گفت ربطی اصلا به پاور نداره ..مخصوصا گرین دیگه خوبه ...همون گفت 99 درصد مشکل فن سی پی یو باشه اینم که خاموش شده مادربرد اتوماتیک وقتی دما زیاد میشه برای اینکه سی پی یو نسوزه سیستمو خاموش می کنه ...برو دما رو تو ستاپ مادربرد نسگا کن ..احتمالا باس یه فن جدید بگیر..خرابیای سیستم به خاطر داغ شدن تو تابستون خیلی بیشتره ..اتاقتم ببین هواش 27 درجه بالاتر نرهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حالا خنکی به کنار اصن میخواستم فن cpu بخاطر صداشم عوض کنم الان پاور گرین گذاشتم اصن صدا نداره لامصبنقل قول:
نوشته اصلی توسط Al!rezA [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یارو گفت بیا فن اینتل بذار ولی فک کنم خوب نیس اخه از همه ارزونتره
تا چقد می خوای هزینه کنی من یه فن خوب بهت معرفی کنم ؟نقل قول: