طاقت بیار رفیق... دنیا تو مشت ماست...نقل قول:
نوشته اصلی توسط hesamz [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
طاقت بیار رفیق... دنیا تو مشت ماست...نقل قول:
نوشته اصلی توسط hesamz [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (1 کاربران و 0 مهمان ها)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...](sm25)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تو يه تاك قد كشيده پا گرفتي روي سينم
واسه پا گرفتن تو عمريه كه من زمينم
من میگم منو شکستن ، چشم فانوسمو بستننقل قول:
نوشته اصلی توسط tandis_m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تو میگی خدا بزرگه ، ماهو میده به شب من
نباشی کل این دنیا واسم قد یه تابوته
نبودت مثه کبریتو دلم انبار باروته...
یگانه
نقل قول:
نوشته اصلی توسط hamid93 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هواتو كردم من حيرون تو اين روزا هواتو كردم
دلم ميخوادت ميخوام بيام تو آسمون دورت بگردم
من به این دیر رسیدننقل قول:
نوشته اصلی توسط tandis_m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
و به هی رفتن و رفتن خو گرفتم
خو گرفتم
خورشید سیاه - خو گرفتم
من آن باده پرستم... که از عشق تو مستم...(sm111)نقل قول:
نوشته اصلی توسط p@RH@m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ما به هم نميرسيم مثل خورشيديم و ماه
تن تو خاك بهشت تن من پر از گناه
ما عشق تو نادیده خریدیم علی یارنقل قول:
ما در همه جا نقش تو دیدیم علی یار
فرمان فتحعلیان - سلطان طریقت