چه غریب ماندی ای دلنقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasool24 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نه غمی نه غمگساری
نه به انتظار یاری
نه ز یار به انتظاری (sm74)
نمایش نسخه قابل چاپ
چه غریب ماندی ای دلنقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasool24 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نه غمی نه غمگساری
نه به انتظار یاری
نه ز یار به انتظاری (sm74)
قبلا گفته بودم : یه دوس دخترم نداریم بمیره بریم سرِ خاکش خونوادش بگن : خدا بیامرز چه خوش سلیقه ام بوده
نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هر شور و شری که در جهان است
زان غمزه ی مست دلستان است
گفتم لب اوست جان , خرد گفت :
جان چیست مگو چه جای جان است
وصفش چه کنی که هرچه گویی
گویند مگو که بیش از آن است
(sm50)
من میروم ز کوی تو و دل نمیرودنقل قول:
این زورق شکسته ز ساحل نمیرود
گویند دل ز عشق تو برگیرم ای دریغ
کاری که خود ز دست من و دل نمی رود (sm88)
دختر عمه م اسمش آوا ست کوچیک بودیم باباش صداش میکرد : آوا، بابا آب دادی به گاوا؟
(sm128)
کجا رفتید
امشب که دیگه شب جمعه نیست (sm98)
شنبه خیلی خر است :/
شنبه روز بدی بود روز بی حوصلگینقل قول:
نوشته اصلی توسط azade [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دوران دانشجویی هرگز شنبه ها کلاس برنمیداشتم ...نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]