یعنی تو حاضر نیستی 4 گیگ دانلود کنی بدون افت کیفیت (sm29)
نمایش نسخه قابل چاپ
یعنی تو حاضر نیستی 4 گیگ دانلود کنی بدون افت کیفیت (sm29)
خیلی خوب بود ,مرسی(sm127)(sm93)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دی وی دی میخوای فقط پول پست و خود دی وی دی خام رو بده تا برات پست کنم
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چیا میخوای ازش بگیری (sm70)
چطوری بلا (sm2) آواتار شادمهر گذاشتی رفتی شدی جزء شادمهری ها اول نشناختمت (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Changed [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هادی جون شرمنده دیشب نشد بهت پیام بدم ...ممنون دااداش ب هرحال شما هم زحمت کشیدی خریدی عزیز... (sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نتیجه قطعی رو بزودی بهت می گم که کی میخوام(sm19)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Changed [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چیزای بد(sm25)
نه نمیخواد پول بدی فقط پول پستت میشه 12 تومن .. (sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط SaSan69 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اگه اون 6 تا دی وی دی رو میخوای با پول پست 15 بریز به حساب باران یا کارت میدم بهت ..
اگه الانم نداری عیبی نداره برات پست میکنم بعدا بده (sm10)
باو میگی چیزای بد بعضیا الان فک میکنن میخوام چورن بهت بدم (sm2)(sm30)نقل قول:
نوشته اصلی توسط SaSan69 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فعلا عجله ندارم خیلی آقایی داداش اونجوری که گفتم بهتره (sm59)لطف داری بهم عزیز (sm127)نقل قول: