علی سلام یه فایل دارم میتونی برام لیچ کنی؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط KamkarDel [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
علی سلام یه فایل دارم میتونی برام لیچ کنی؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط KamkarDel [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سلام صادق.نقل قول:
نوشته اصلی توسط sadegh1 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
لیچ چیه؟
فارسی حرف بزن تا بفهمم (sm51)
leechنقل قول:
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چه چیزا.نقل قول:
نوشته اصلی توسط sadegh1 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تازه متوجه شدم اونم کامل هم نه (sm59)
حالا چی رو میخوای بکنی (sm173)(sm128)
(sm50)
نکش بده (sm220)
بی ناموسا برقا قطع میکنند قطع میکنند دوباره میاد قطع میکنند (sm3)(sm102)(sm102)(sm102)(sm102)(sm102)(sm102)
خدا لعنتشون کنه (sm172)
(sm2)نقل قول:
(sm99)