رسما ریدن (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Allaxa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
رسما ریدن (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Allaxa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
همین سینگلای بعد آلبومش تلفیقی از عاشقانه و احساسی (sm59)نقل قول:
دیگه رفته رو گوش کردی ؟
بعد البومش هیچی ازش گوش ندادمنقل قول:
نوشته اصلی توسط _Khashi_ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
لیست کن بگوشم ...
آی خوشگله میخوام باهات برقصم (sm137)
حرارت تن تو
گرمی پیرهن تو (sm137)
شیرینی لب تو نشد فراموش من (sm137)
من باهات جورم (sm4)
کم نمیاری نمیری از رو(sm120)
من باهات جورم خودتم دیدی(sm120)
حالا دقیقا کجاشو دیده خدا میدونه (sm2)(sm2)(sm2)(sm2)(sm2)
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کجاشو دیده به نظرت(sm2)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]نقل قول:
1) شب اغتشاش
2) بدون تو
3) فرض محال
4) آهای دیوونه
5) باور نمیکردم
6) دیگه رفته
7) غلاف کن اعتماد تو
8) جنون
9) مگه نه