اونکه صد در صدنقل قول:
نوشته اصلی توسط azamusic [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ولی خو میخوایم پرچم بالا باشه
لذت ؟!!! داریم زندگی میکنیم (sm111)
نمایش نسخه قابل چاپ
اونکه صد در صدنقل قول:
نوشته اصلی توسط azamusic [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ولی خو میخوایم پرچم بالا باشه
لذت ؟!!! داریم زندگی میکنیم (sm111)
(sm29) --- دقت نکردم ---نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
البته من اون صدای پچ پچ را نمی گم --- اون آوای بک منظورمه ---
(sm2)نقل قول:
اوا حدس ميزنم سمپل باشه (sm148)نقل قول:
مهدی اون چیه بسکه موتور گندس زده بالا از کاپوت فک کنم بشینی تو این ماشین نمیشه جلورو دید(sm2)
شخصا احساس می کنم نه ---نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فکر کنم کلا تو این آلبوم --- موسیقی واسه محسن نقش مهمتری داشته ---
از ملودی ها و تنظیم ها مشخصه --- خودم هم بعنوان یه شنونده --- بیشتر با صدای سازها و لحن خواننده می رم جلو تا متن ترانه ها ---
تبریک به محسن واسه این موسیقی فاخر........هر چی بیشتر میشنوی بیشتر به دل ادم میشینه خواب و یوسف عالین.. از هر نظر
(sm111) سلام وحید خاننقل قول:
(sm70)کوتوله ای؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط .Peyman. [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نه --- توی یوسف که سمپل نیست --- اول خواب هم نیست --- میانه کار خواب را نمی دونم ---نقل قول: