(sm30)بعيد نيستنقل قول:
نوشته اصلی توسط 3fide [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آخرين اجراي زنده ي مرحوم پاشايي از آن دنيا
با صداي سه بعدي(sm59)
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm30)بعيد نيستنقل قول:
نوشته اصلی توسط 3fide [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آخرين اجراي زنده ي مرحوم پاشايي از آن دنيا
با صداي سه بعدي(sm59)
پشت سر ِ مرده حرف نزنيد (sm50)(sm2)خدا بگم چيكارت نكنه سفيده (sm120)
واسه خودم خرید کردم باع یه خزس دارم میخام بدم بهت یادگاری(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Betty [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من میرم بزاره بجان خودم توام مهمون من بیا(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط !..:: joker ::..! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمیخوام من همون خرسی که عکسشو تاپیک کرده بودم میخوامنقل قول:
البته فکرکنم تو نبودی اون موقع(sm120)
دستت درد نكنه (sm120)نقل قول:
دیگه خودتو.چیز نکن خرس خرسه دیگه نکبت(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Betty [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
از شيوع ِ قشر ِ خاصي كه ژست وُ عقده ي توأمن (sm50)
اااا ؟؟؟ محسن شريفيان (sm120) باحاله آهنگاشنقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
قربانت(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط !..:: joker ::..! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]