شادی هم داره از ژولو دیدم کم کم محو میشه با این روند کار فوق تخمیش ..
نمایش نسخه قابل چاپ
شادی هم داره از ژولو دیدم کم کم محو میشه با این روند کار فوق تخمیش ..
حتی تصور اسم شهاب اکبری روی کاور کار ابراهیم زاده هم زجر آوره چه برسه به همکاری ...
شادمهر مگه هنوز کار می زنه
کلا توی فوتبال و موسیقی این خراب شده چیزی به اسم بازنشستگی جا نیوفتاده
چسبیده به دخترش 4 تا کسحل پیدا کرده براش ترانه تنظیم ملودی بزنن این فقط بیاد پشت میکروفون و ژولو دوربین ظبط کنه ..
داره زندگی میکنه کشیده بیرون ..
موزنم الان داره میگاد خودشو سر تولید اثر ..
تا کی بکشه بیرون و وارد دنیای کنسرت و این داستانا بشه ..
طرفداراش ولی کامل کردن توش ...
البته اگه زنده بمونه ..
یه نمونه از ادمایی که سالم زندگی میکنن از هنرمندا میتونم از علی نصیریان یاد کنم که تو این سن رسیده و هنوز خار کارو میگاد ..
هنرمند سالم وجود نداره اینجا ، هر کس به طریقی هل میده
گاو داستان سالم زندگی کردنه، سلامتی رو میگم همه همنسلاش رفتن تو خاک این مونده ..
اینم مرده خبر نداره ...
شجریان پسر در جواب منتقداش رمان نوشته ...
یهبار نزدیک من 2 تا بابا بودن داشتن صوبت میکردن ..
یکی بهاونیکی میگه شی شده سرحالی موهات سفید نشده برعکس من !?؟!
در حالیکه هر دو تو یه سطح بودن، از نظر مالی و غیره، اما یکی مینالید و اون یکی نه ..
جواب دادن من قانعم، زندگی رو شل گرفتم ..
فسیل این خبرارو لازم نیست اینجا گوه خوری در کنی ..
ناله ،
الان مدت هاست به جز خودم و خودت کسی نیست
من قانعم، زندگی رو شل گرفتم
نظر من با این ژمله پنجاپنجاست ..
اگه جز این بود نظرت حق انکار وجودت باز بود
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milik [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
عاقلان نقطهی پرگار وجودند ولی, عشقداند کهدراین دایره سرگردانند .. !!!!
ای که گفتی مرو اندر پی خوبان زمانهنقل قول:
نوشته اصلی توسط !M?sbh؟! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ما کجاییم در این بجر تفکر تو کجایی ...
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milik [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
قبل این شروعشه میگه : در نظربازی ما بیخبران حیرانند .. !!!!
خلوت گزیده را به تماشا چه حاجت است ...نقل قول:
نوشته اصلی توسط !M?sbh؟! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
محسن ابراهیم زاده صدای خوبی داره..خلی وقته داره کار میکنه.. ولی متاسفانه از وقتی که زده تو کار خالتور شناخته شده... اونهمه کار کرد کسی ادم حسابش نکرد .. با دونه دونه و اینا اومد بالا(sm120) صداشو زنده میخونه گوش بده.. صداش خیلی خوبه ... قدرت صداشم زیاده بخواد بالا بخونهنقل قول:
داستان از اونجا شروع میشه که سلیقه ملت رفته رو 6/8.... فیلمامونم که کمدی ها .. 4تا بازیگر مزخرف میزارن توش میلیاردی فروش میکنن
اینو همون موقع که ی کلیپ کوتاه ازش گذاشت معلوم بود قشنگه... اما به قول تو همیشه دمویی که میدن ادم خیلی حال میکنه.. البوم که میاد میبینی جزو کارای ضعیف تر البوم حساب میشه..... اون از متصل که جزو ضعیفا بود... باز ببر به نام خداوندت تو رده 3.4م قرار میگرفت(sm120)نقل قول:
فرقی نداره کلا اینجا همه چی مسخره است از سینما تا موسیقی بگیر تا کارگری و کارمندی و ...نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هر چی نباشه شهاب اکبری از قدیمی ها و بهترین ها به حساب میومده ، حرف اینه که الان یا ابراهیم زاده بزرک شده یا شهاب اکبری کوچیک
مصاحبشو نمیدونم کامل خوندی یا نه... ولی خیلی تند حرف زد.. علنا گفت حروم زادن ی عده (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ابراهیم زاده با همون دونه دونه بارشو بست.. الان تو خالتورا جزو بزرگان حساب میشه..... شهاب ضجه هم پولشو میگیره کار میکنه(sm120)نقل قول:
(sm98)
افتضاح بودنقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ی قسمتش این بود
کسانی که این حرفها را میزنند هم لقمهشان و هم نطفهشان ایراد دارد! امیدوارم به زودی متوجه شوند چه کسی پدرشان است!
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
درد ..
نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دمو کی داد لو رفته اینم، ضعیفم نیست کاملا آبمو آورده ..
متصل هم اتفاقا تو این ترکای ریتمیک موزن که من کاملا مخالفم باش به جز بازآمدم که به نظرم کاملا آب دربیاره امیدوارم انداخته باشه تو آلبوم، تنظیمش خیلی خوب بود ..
اصا ترس من سر این آلبوم همین ترکای شاده البومه ..
اگه در حد بازآمدم باشه اوکی ولی بخواد بزنه خاکی میفوکمش اصلا حوصله همشین ترکایی ندارم کلم خراب میشه ..
(sm196)
چکار به تنظیمش دارم.. اهنگ در کل جالب نبود... تو ریتمیکای همون البوم به نظر من دل من از متصل قشنگ تر از کار در اومدنقل قول:
کی فکرشو می کرد ...
میلاد شلوغ نکن بگیر بخواب(sm120)
هردوتون خفه شید الی این پایینه عژیبه ..
حضور الی این وقت شب اینجا واقعا عجیبه
مثل خسوف و کسوف هر چندسال یه بار اتفاق می افته(sm120)