(sm118)ای ولنقل قول:
نوشته اصلی توسط DePreSso [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دعا کن قسمت شه بیایم مشهد بعدم بیام شمال مهمونت باشیم چند روز (sm120)
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm118)ای ولنقل قول:
نوشته اصلی توسط DePreSso [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دعا کن قسمت شه بیایم مشهد بعدم بیام شمال مهمونت باشیم چند روز (sm120)
همون ظهری اصلاح کردم گذاشتم 4 تاش که مشکل داشتنقل قول:
نوشته اصلی توسط HamTin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ندیدی مگه؟؟؟
لینک بدم؟؟
(sm174)نقل قول:
نوشته اصلی توسط .Peyman. [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm77)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آثار لحو و لعب بوده حتما ... خاک تو سر نفهمشون
ولی مطمئنم مجبور بوده هیچ ادم عاقلی اینکارو نمی کنه
خداشاهده من بد نبودم ...دست نزدم بش ..نقل قول:
نوشته اصلی توسط .Peyman. [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm27)
چقدر مهمون نواز اینجوری یعنی کلا ما دور شمالو خط بکشیم (sm54)نقل قول:
دیشب خواب کفش دیدم . حالا یه نفر این خواب منو تعبیر کنه .(sm54)
گند زد به خودشنقل قول:
از اصفهانی انتظار نداشتم...
هر عواقبی هم واسش داشت نباید تن میداد به این ذلت
قبلنا یه تنظیم زده بودم دقیق مث وسطای اهنگ خواب شعر هم درباره ی دریا بود ، صدا می رفت زیر اب میومد بالا ولی تمپوش پایین تر بود (sm50)
میدونستم ایده ش لو میره (sm2)
نه این چ حرفیه .. تو که میدونی شمالیا مهمون نوازند(sm10)نقل قول: