(sm50)
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm50)
آخه سینگلی تا کی (sm25)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Saber [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
الهم کل ولیک الفرج (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Saleh Khorasani [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نه والا اون موقع به هیچ چیز علاقه نداشتم بعدا فهمیدم به کامپیوتر علاقه دارم که دیگه دیر شده بود سسخلم دیگه(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Saber [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تازه خود بابام چون رشته اش فنیه و معلم حرفه فن بهم گفت دوست دارم فنی بری منه ک.ونی گفتم نه(sm178)(sm120)
دانشگاه شهر خودمون بودم پیام نور؛ حالا چرا پیام نور؟ چون که کنکور هیچی نخوندم رفتم سر جلسه(sm120)
حالا اونجا که رفتم در انتخاب رشته اول حسابداری زدم آخرش کشاورزی محیط زیست، چون علوم تجربی بودم محیط زیست انتخاب شد.(sm54)(sm120)
چه احساس پاکی(sm74)(sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شمالی داریوش پلی شد (sm50)
هنوزم اینجا نرکده س
(sm50)
با تشکر از شکارچیان دخترنقل قول:
نوشته اصلی توسط !..:: joker ::..! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این حجم از خشونت برای چینقل قول:
نوشته اصلی توسط Saleh Khorasani [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نوکرم(sm66)(sm10)نقل قول: